[wereld bol]

Hoe werkt het?

Sluit venster

Quick pimp

Geen tijd?

Heb je geen tijd om de hele site door te zoeken naar een geschikt project, maar wil je toch Pimp My Village ondersteunen? Laat dat zoeken dan maar aan ons over. Speciaal voor alle onze snelle donateurs is deze quick pimp mogelijkheid ingebouwd. Wij zullen iedere maand het opgehaalde quick pimp geld over een aantal geselecteerde projecten verdelen en je hierover via de mail van op de hoogte stellen.

Uitvoerende(n) stichting(en): Pimp My Village

Doneren gaat heel makkelijk

In slechts 4 stappen kun je je gekozen project verder op weg helpen.
Je kunt ook een kort berichtje achterlaten. Misschien vind je het wel leuk om anderen aan te sporen of gewoon te zeggen wat je van het project vindt. Dit is natuurlijk niet verplicht.
Voor de rest is het een kwestie van de stappen volgen.
Alvast heel erg bedankt!
1
2
3
4

Uw donatie voor Quick pimp

Welk bedrag wilt u doneren? U bepaald zelf hoeveel
Laat een bericht achter Optioneel

Steunt u ook de stichting

Pimp My Village is een non-profit initiatief. We hebben gelukkig veel vrijwilligers die gratis hun tijd aan ons doneren waardoor we onze kosten laag kunnen houden. Maar natuurlijk maken wij ook kosten. Denk aan het huren van kantoorruimte, printerinkt, computers etc...
Mogen we daarom vragen om 10% extra steun, zodat we een deel van deze kosten kunnen dekken? Meer of minder mag natuurlijk ook.
Alvast heel erg bedankt.
1
2
3
4

Doneer ook aan de stichting

Welk bedrag wilt u doneren? Standaard is dit 10% van je donatie bedrag.
1
2
3
4

Uw persoonlijke gegevens

Voornaam
Tussenvoegsel & Achternaam
Uw geslacht
E-mailadres
Woonplaats
Land
Wilt u anoniem doneren?
Even geduld a.u.b.

Even geduld a.u.b.

 • Roos Rafaela, uitgeest

  ik zou het op prijs stellen als het bij de Ebola slachtoffers terecht komt. grt Roos

 • Opa Schipper, maasland

  opbrengst verkoop

 • Aysegul Tekin, Alphen aan den Rijn

  Ik wil graag dat het geld gaat naar een project voor wc's. Liever ontvang ik geen bedank brief/mail.

 • Tugba Metin, Amsterdam

 • Sjoelvereniging EASV, Amsterdam

  Amsterdamse sjoelers voor het goede doel

 • Hendrik A. Schipper, Maasland

  laatste opbrengt verkoop Henk en Mar

 • Erik Visser, Amsterdam

 • Sjaak Adviseurs B.V., Amsterdam

  Sjaak Sjoelt mee ! achter de schermen.

 • jurian van hoef, amsterdam

 • Mar Schipper, Maasland, Zuid Holland

 • Marcel Brugman, Amsterdam

 • anneloes pabbruwee, amsterdam

 • olga van de ven, amsterdam

  omdat ik te laat was voor sierra leone x olga

 • Marvin & Miles, Amsterdam

  Marvin & Miles Pimps the village

 • scotch scotch, amsterdam

  Let's make this work!!

 • Is er een minimale of maximale donatie?

  We hebben een minimum van 5 euro. Er is geen maximum. Mocht jou donatie het totaal benodigd bedrag voor een bepaald project overschrijden dan zullen we het restbedrag in overleg met jou in een ander project steken en ook hier je naam aan toevoegen.
 • Welk deel van mijn donatie gaat naar het project?

  De volle 100 % van je donatie zal bij het project belanden. We hebben de transactiekosten die banken rekenen voorlopig in de prijs van het project meegenomen. In de toekomst hopen we een grote partij te vinden die deze transactie kosten zal doneren. Jammer genoeg hebben we op dit moment nog geen bank gevonden die de transacties gratis wil afhandelen.
 • Wat gebeurt er met mijn donatie?

  Je donatie wordt op de bank gestort en opgeteld bij het bedrag wat nodig is. Als het gehele bedrag is opgehaald is dan gaan we over op de uitvoering van het project en zal het geld overgemaakt worden naar degenen die het project tot uitvoering brengen.
 • Hoe krijgt Pimp My Village betaald?

  We hebben gelukkig veel vrijwilligers die gratis hun tijd aan ons doneren waardoor we onze kosten laag kunnen houden. Maar natuurlijk maken wij ook kosten. Deze worden betaald door de extra donaties die we vragen als jullie een betaling doen. We halen ook geld op tijdens evenementen en we krijgen beurzen toegewezen door bijvoorbeeld de overheid, bedrijven en particulieren die in onze stichting geloven.
 • Hebben jullie ook promotiemateriaal en hoe kom ik daaraan?

  Voor promotiemateriaal kun je mailen naar skip@pimpmyvillage.nl . Graag wel erbij vermelden waar u het voor nodig heeft.
 • Hoe vaak kan/mag ik doneren?

  Je mag zovaak doneren als je wilt. Hoe vaker hoe beter natuurlijk. Mocht je nu geen projecten zien die bij jou passen vergeet dan niet over een paar maanden nog eens te kijken wat er allemaal nieuw is toegevoegd.
 • Wie zit er achter Pimp My Village?

  Pimp My Village is opgericht door Georgina Kwakye en komt voort uit haar vorige stichting Ghanasi. Georgina richtte in 2011 Stichting Pimp My Village op met het doel om ontwikkelingsprojecten van migranten in hun land van herkomst te ondersteunen met een transparant donatiesysteem. Zij werd in 2005 geïnspireerd door haar Ghanese vader die vanuit Nederland ontwikkelingsprojecten opzette in zijn geboortedorp. Vijf jaar lang zette zij haar netwerk succesvol in om geld op te halen en ontdekte in de werkwijze van haar vader de waarde die migranten kunnen toevoegen aan de ontwikkelingshulp. Georgina Kwakye “Ik geloof dat migrantenorganisaties een hele belangrijke rol vormen in het slagen van ontwikkelingsprojecten. Ze slaan een brug tussen twee werelden. Je krijgt dan “the best of both worlds” om het zo maar te noemen.” Ondertussen werken er veel meer mensen mee aan het project. Als je op "Informatie over de stichting" tekst bovenaan klikt dan kan je alle achtergronden lezen.
 • Wat is de visie van Pimp My Village?

  Pimp My Village is ervan overtuigd dat het belangrijk is om niet alleen één project in een dorp op te zetten, maar samen met de bevolking een plan te bedenken waarmee we het hele dorp en hun gehele economische situatie kunnen verbeteren. Alleen een school bouwen helpt vaak niet. Als een kind bijvoorbeeld ziek is, dan kan het niet naar school, of als de ouders niet weten hoe ze winst kunnen maken in de landbouw, dan kunnen ze er vaak niet voor zorgen dat hun kinderen in de schoolbanken zitten. Daarom is het afstemmen van verschillende projecten essentieel om een gemeenschap te helpen.
Biemso, Ghana
Takoradi, Ghana
Kisantu, Congo
Kimpemba, Congo
Awdal, Somalië
Quick Pimp, QuickPimp
Dodo chiefdom, Sierra Leone
Akplabanya, Ghana
Kinshasa, Congo
Laatste 5 Donaties
 1. Goos
 2. Brouwer
 3. Willems
 4. Oudesluijs
 5. Kalisvaart