[wereld bol]

Dodo chiefdom

Sluit venster

Stop Ebola 2nd round

Stop ebola !

At least 3,700 children in Guinea, Liberia and Sierra Leone have lost one or both parents to Ebola since the start of the outbreak in West Africa, according to preliminary UNICEF estimates, and many are being rejected by their surviving relatives for fear of infection.

These children urgently need special attention and support; yet many of them feel unwanted and even abandoned. Orphans are usually taken in by a member of the extended family, but in some communities, the fear surrounding Ebola is becoming stronger than family ties.

Like these orphans in kalia, a chiefdom in Bo District. With 2000 euro we can help them with food and medical supplies to go through the month of December and give them a promising 2015.
Uitvoerende(n) stichting(en): Babah Tarawally

Doneren gaat heel makkelijk

In slechts 4 stappen kun je je gekozen project verder op weg helpen.
Je kunt ook een kort berichtje achterlaten. Misschien vind je het wel leuk om anderen aan te sporen of gewoon te zeggen wat je van het project vindt. Dit is natuurlijk niet verplicht.
Voor de rest is het een kwestie van de stappen volgen.
Alvast heel erg bedankt!
1
2
3
4

Uw donatie voor Stop Ebola 2nd round

Welk bedrag wilt u doneren? U bepaald zelf hoeveel
Laat een bericht achter Optioneel

Steunt u ook de stichting

Pimp My Village is een non-profit initiatief. We hebben gelukkig veel vrijwilligers die gratis hun tijd aan ons doneren waardoor we onze kosten laag kunnen houden. Maar natuurlijk maken wij ook kosten. Denk aan het huren van kantoorruimte, printerinkt, computers etc...
Mogen we daarom vragen om 10% extra steun, zodat we een deel van deze kosten kunnen dekken? Meer of minder mag natuurlijk ook.
Alvast heel erg bedankt.
1
2
3
4

Doneer ook aan de stichting

Welk bedrag wilt u doneren? Standaard is dit 10% van je donatie bedrag.
1
2
3
4

Uw persoonlijke gegevens

Voornaam
Tussenvoegsel & Achternaam
Uw geslacht
E-mailadres
Woonplaats
Land
Wilt u anoniem doneren?
Even geduld a.u.b.

Even geduld a.u.b.

 • Rijoh Brouwer, Roden

  Omdat een cadeautje te bezwaarlijk is als er nog zoveel goede dingen gedaan moeten worden.

 • Daan Willems, Utrecht

  Anne en Daan

 • Helene Kalisvaart, Utrecht

 • Rijoh Brouwer, Roden

 • Jonah Sarfatij, Amsterdam

 • Xannah Brohm, Doorn

  Geweldig dat je dit doet!

 • Ernestine Comvalius, amsterdam

  ik vind het geweldig dat dit initiatief naast het grote officiele initiatief bestaat. Hier heb ik meer vertrouwen in.

 • miranda dabboubi broersen, hoorn

 • Marjolein Noyce-Bellinga, Haarlem

  Succes!

 • f.m.g. wekker-heitbrink, Groningen

  Ik las over jullie in ZamReport. Hoewel de teller pas op 85 euro staat, wat niet erg vertrouwenwekkend is, ga ik jullie toch

 • jodieke kampman, amsterdam

 • Carola Leering, amsterdam

  succes

 • Jan Kooy, Den Haag

  Heel veel succes met de actie Babah, liefs Jan & Judy!

 • Boudewien van Notten, Netherlands

 • Jeske Menken, Amsterdam

 • Is er een minimale of maximale donatie?

  We hebben een minimum van 5 euro. Er is geen maximum. Mocht jou donatie het totaal benodigd bedrag voor een bepaald project overschrijden dan zullen we het restbedrag in overleg met jou in een ander project steken en ook hier je naam aan toevoegen.
 • Welk deel van mijn donatie gaat naar het project?

  De volle 100 % van je donatie zal bij het project belanden. We hebben de transactiekosten die banken rekenen voorlopig in de prijs van het project meegenomen. In de toekomst hopen we een grote partij te vinden die deze transactie kosten zal doneren. Jammer genoeg hebben we op dit moment nog geen bank gevonden die de transacties gratis wil afhandelen.
 • Wat gebeurt er met mijn donatie?

  Je donatie wordt op de bank gestort en opgeteld bij het bedrag wat nodig is. Als het gehele bedrag is opgehaald is dan gaan we over op de uitvoering van het project en zal het geld overgemaakt worden naar degenen die het project tot uitvoering brengen.
 • Hoe krijgt Pimp My Village betaald?

  We hebben gelukkig veel vrijwilligers die gratis hun tijd aan ons doneren waardoor we onze kosten laag kunnen houden. Maar natuurlijk maken wij ook kosten. Deze worden betaald door de extra donaties die we vragen als jullie een betaling doen. We halen ook geld op tijdens evenementen en we krijgen beurzen toegewezen door bijvoorbeeld de overheid, bedrijven en particulieren die in onze stichting geloven.
 • Hebben jullie ook promotiemateriaal en hoe kom ik daaraan?

  Voor promotiemateriaal kun je mailen naar skip@pimpmyvillage.nl . Graag wel erbij vermelden waar u het voor nodig heeft.
 • Hoe vaak kan/mag ik doneren?

  Je mag zovaak doneren als je wilt. Hoe vaker hoe beter natuurlijk. Mocht je nu geen projecten zien die bij jou passen vergeet dan niet over een paar maanden nog eens te kijken wat er allemaal nieuw is toegevoegd.
 • Wie zit er achter Pimp My Village?

  Pimp My Village is opgericht door Georgina Kwakye en komt voort uit haar vorige stichting Ghanasi. Georgina richtte in 2011 Stichting Pimp My Village op met het doel om ontwikkelingsprojecten van migranten in hun land van herkomst te ondersteunen met een transparant donatiesysteem. Zij werd in 2005 geïnspireerd door haar Ghanese vader die vanuit Nederland ontwikkelingsprojecten opzette in zijn geboortedorp. Vijf jaar lang zette zij haar netwerk succesvol in om geld op te halen en ontdekte in de werkwijze van haar vader de waarde die migranten kunnen toevoegen aan de ontwikkelingshulp. Georgina Kwakye “Ik geloof dat migrantenorganisaties een hele belangrijke rol vormen in het slagen van ontwikkelingsprojecten. Ze slaan een brug tussen twee werelden. Je krijgt dan “the best of both worlds” om het zo maar te noemen.” Ondertussen werken er veel meer mensen mee aan het project. Als je op "Informatie over de stichting" tekst bovenaan klikt dan kan je alle achtergronden lezen.
 • Wat is de visie van Pimp My Village?

  Pimp My Village is ervan overtuigd dat het belangrijk is om niet alleen één project in een dorp op te zetten, maar samen met de bevolking een plan te bedenken waarmee we het hele dorp en hun gehele economische situatie kunnen verbeteren. Alleen een school bouwen helpt vaak niet. Als een kind bijvoorbeeld ziek is, dan kan het niet naar school, of als de ouders niet weten hoe ze winst kunnen maken in de landbouw, dan kunnen ze er vaak niet voor zorgen dat hun kinderen in de schoolbanken zitten. Daarom is het afstemmen van verschillende projecten essentieel om een gemeenschap te helpen.
Arts
Pakket medicijnen
Voorlichting Cholera
Sanitaire voorzieningen
Stop ebola !
Arts 2e ronde
Lock Down
Stop Ebola 2nd round
Mobiele telefoons
Openstaande projecten
 1. Arts 2e ronde
 2. Stop Ebola 2nd round
 • Geld nodig
 • Afgerond
 • In ontwikkeling
 • Meer